Stadswandeling Tour

Westfriesland is rijk aan historische steden, met allerlei schitterende en verrassende bezienswaardigheden, vandaar dat wij u 4 verschillende stadswandelingen bieden in 4 verschillende stadjes. De tour is incl. Westfriese gids.
10.00 uur: Aankomst in de Speulderai in Opmeer, daar stappen we in de bus.

  1. Stadswandeling door het prachtige Westfriese stadje Schagen, met zijn leuke winkelstraatjes en mooie gebouwen. Een bezoek aan het automuseum mag ook niet ontbreken. (Vooral lsuk op donderdag)
  2. Een stadswandeling door het V.O.C. stadje Hoorn, schitterend gelegen aan het IJsselmeer, met zijn mooie havens, grachtjes, pleintjes, hofjes en de vele rijk geornamenteerde V.O.C. gebouwen. Incl. gids van Hoorn.
  3. Een stadswandeling door het oude Zuiderzeestadje Enkhuizen, met zijn mooie vissershaven, zijn prachtige torens en oude gebouwen. Incl. gids van Enkhuizen.
  4. Stadswandeling door het leuke Zuiderzeestadje Medemblik, een stad vol historie en prachtige oude gebouwen en bekende haven. Incl. gids van Medemblik.

Uit Medemblik vertrekken wij via allerlei dorpsweggetjes richting de Speulderai in Opmeer, waar u een heerlijk diner wacht.

Dagtochtprijs p.pers. : € 59,00 Excl. bus , busprijs op aanvraag
Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten)
Koffie, cake, lunch en diner.

Klik hier om de informatie te printen van de Stadswandeling Tour