Stadswandeling Tour

Westfriesland is rijk aan historische steden, met allerlei schitterende en verrassende bezienswaardigheden, vandaar dat wij u stadswandelingen aanbieden in Hoorn, Schagen, Enkhuizen of Medemblik. De tour is incl. Westfriese gids.
11.00 uur: Aankomst in Restaurant Sakaya in Opmeer voor koffie of thee met Chinese cake, daar stappen we gezellig samen in de bus.

Keuze 1:
Een stadswandeling door het prachtige Westfriese stadje Schagen, met zijn leuke winkelstraatjes en mooie gebouwen ook brengen wij een bezoek aan het automuseum.

Keuze 2:
Een stadswandeling door het V.O.C. stadje Hoorn, schitterend gelegen aan het IJsselmeer, met zijn mooie havens, grachtjes, pleintjes, hofjes en de vele rijk geornamenteerde V.O.C. gebouwen. Incl. Gids van Hoorn, die u verteld en aanwijst over Oud-Hoorn met attractiekeuze.

Keuze 3:
Een stadswandeling incl. attractiekeuze door het oude Zuiderzeestadje Enkhuizen, met zijn mooie vissershaven, zijn prachtige torens en oude gebouwen. Incl. Gids van Enkhuizen, die u verteld en aanwijst over Oud-Enkhuizen.

Keuze 4:
Een stadswandeling door het leuke Zuiderzeestadje Medemblik, een stad vol historie en prachtige oude gebouwen een bekende haven. Incl. Gids van Medemblik, die u verteld en aanwijst over Oud-Medemblik incl. attractie naar de lekkerste bakkerij van West-Friesland.

Uit Medemblik vertrekken wij via allerlei dorpsweggetjes weer richting Restaurant Sakaya in Opmeer, waar u een heerlijk Chinees Japans buffet wacht.

Dagtochtprijs p.pers. : € 49,00 Excl. bus , busprijs op aanvraag
Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten).
Koffie, cake, lunch, Chinees Japans buffet, drankjes en entree’s.

Print Friendly, PDF & Email