Historisch Driehoek Tour

Een tour, via rails, water en weg, naar de oude steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en langs diverse oude en nieuwe dorpen van Westfriesland.

Bij aankomst om 10.00 uur in Restaurant Sakaya wacht de koffie of thee met cake. Daarna vertrekt u met de tourbus door de oude VOC stad Hoorn. Vervolgens stapt u in de oude stoomtram die via enkele pittoreske dorpjes als Twisk en Wognum richting Medemblik rijdt. Na een bezoek aan het Bakkerijmuseum (ook wel het lekkerste museum van Nederland genoemd) in het centrum van Medemblik, waar u na een uur per luxe salonboot richting het mooie vissersstadje Enkhuizen gaat. Aan boord voor de overtocht bieden wij u een heerlijke lunch.
Na een bezoek aan dit oude en gezellige stadje gaat u met de bus waar u mee bent gekomen via allerlei lintdorpjes met z’n nostalgische stolpboerderijen naar het Museum van de 20e eeuw. Na dit bezoek gaat u terug naar Restaurant Sakaya in Opmeer. Hier wacht u een heerlijk Chinees buffet en kunt u nog even nagenieten en praten over deze fijne dag.

Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten)
Koffie, cake, lunch, Chinees Japans buffet, entree’s en twee consumpties.
Deze dagtocht prijs is per persoon € 79,00. Excl. busprijs.

Print Friendly, PDF & Email