Dit is Holland Tour

Een compleet verzorgd arrangement voor bijvoorbeeld clubs-, verenigings, of bedrijfsuitjes. Per comfortable touringcar en onder leiding van een ter zake kundige gids brengen wij u op een aantal van de mooiste plekjes van Noord-Holland, in een gebied dat zo typisch Hollands is, dat we daarom het gebied graag als “Dit is Holland!” bestempelen.

10.00 uur: Ontvangst in de Speulderai in Midden-Westfriesland te Opmeer met een heerlijk kopje koffie of thee met cake.

10.30 uur: Samen met de gids stapt u in de bus richting de Beemster. De Beemster is een polder die sinds 1999 op de lijst van het Unesco Werelderfgoed staat.

12.00 uur: In Midden Beemster gaat u heerlijk lunchen. Tijdens de lunch zal er een filmdocumentaire getoond worden, waarin alles te zien en te horen is over deze schitterende Beemster polder.

14.00 uur: Met de bus gaan we via diverse mooie plaatsjes als De Rijp en Graft verder naar de beeldentuin Nic Jonk in Groot-Schermer.
16.00 uur: De Museummolen in Schermerhorn is onze laatste bezienswaardigheid van vandaag, waar u zult genieten van een Schermer bakkie en Schermer koek, met daarna een rondleiding.

Hierna stappen we in de bus en rijden langs diverse molens weer terug naar Opmeer, in de Speulderai wacht u een heerlijk diner, incl. een glas wijn.
Dagtochtprijs p.pers. : € 69,00 Excl. bus , busprijs op aanvraag.

Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten)
Koffie, cake, lunch en diner.

Klik hier om de informatie te printen van Dit is Holland Tour