Dit is een Wereld Tour

Een compleet verzorgd arrangement voor bijvoorbeeld clubs-, verenigings, of bedrijfsuitjes. Per comfortable touringcar en onder leiding van een ter zake kundige Westfriese Gids brengen wij u op een aantal van de mooiste plekjes van Noord-Holland, in een gebied dat zo Typisch Hollands is, dat we daarom het gebied graag als “Dit is een Wereld Tour!” benoemen.

10.00 uur: Ontvangst in Wereld Restaurant Sakaya in Midden-Westfriesland te Opmeer met een heerlijk kopje koffie of thee met cake of Westfriese krentenmik.

10.30 uur: Samen met de Gids stapt u in de bus richting de Beemster. Het unieke van De Beemster is dat deze polder al sinds 1999 op de lijst van het Unesco, Werelderfgoed staat.

12.00 uur: In Midden Beemster aangekomen gaat u heerlijk lunchen. Tijdens de lunch zal er een filmdocumentaire getoond worden, waarin alles te zien en te horen is, over deze schitterende Beemster polder.

14.00 uur: Met de bus gaan we via diverse mooie plaatsjes zoals De Rijp, Graft en Grootschermen, naar de beeldentuin en galerij van Nic Jonk in Groot-Schermer.
16.00 uur: De Museummolen in Schermerhorn is onze laatste bezienswaardigheid van vandaag, waar u zult genieten van een Schermer Bakkie en Schermer Koek, met een rondleiding.

Hierna stappen we weer in de bus, en rijden langs diverse watermolens terug naar Opmeer, in Wereld Restaurant Sakaya wacht u een heerlijk Chinees Japans buffet, incl. twee consumpties.
Dagtochtprijs p.pers. : € 69,00 Excl. bus , busprijs op aanvraag.

Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten)
Koffie, cake, lunch, Chinees Japans Buffet en entree’s.

Print Friendly, PDF & Email