De Bal Is Rond Tour

Een sportieve rondtour door Westfriesland met tussendoor allerlei leuke balspelen.
Om ca. 10.00 uur arriveert u zelf of met eigen bus bij de Speulderai in Opmeer. Hier staat als hartelijk ontvangst een heerlijk kopje koffie- of thee met cake klaar.

Daarna volgt een busreis, incl. gids, door midden Westfriesland richting een midgetgolfbaan. De gids zal u allerlei wetenwaardigheden vertellen over dit mooie Westfriese landschap, verweven met allerlei typische Westfriese uitdrukkingen. Daarna richting de Bijenstal, daar wacht u, na een duidelijke uitleg, een spannend en sportief spelletje jeu de boules. Aansluitend krijgt u in de Bijenstal een heerlijke lunch. Na de lunch nemen ze u mee op reis door het spannende Bijenland met allerlei wetenswaardigheden.

Hierna stapt u, samen met de gids, weer in de bus door midden Westfriesland, om na dit spel uw trip te vervolgen richting het Westfries vermaak centrum De Speulderai. Hier wacht u het unieke Westfriese kolfspel of Klompjesgolf of een ander balspel en dit alles inclusief spelleiding en prijsjes. En als slot van deze avond staat u een heerlijk diner te wachten. (sluiting v/d dag in overleg).
Excl. bus € 59,00 p.p., busprijs op aanvraag.

Boekingen vanaf 19 personen. Prijzen en bezoeken onder voorbehoud.
Inbegrepen zijn: Gids, uitleg tour, uitleg over H.Z.R.V.P.E* (horen, zien, ruiken, voelen, proeven en eten)
Koffie, cake, lunch en diner.

Klik hier om de informatie te printen van De Bal Is Rond Tour